Ganteline

Ganteline

Ganteline

Hatékony online megjelenés a munkavédelem hazai nagykövetének

2021

Amivel foglakoztunk
  • Illusztráció
  • Koncepció készítés
  • Konzultáció és felmérés
  • Prototípus készítés
  • Tartalom stratégia
  • Webdesign
  • Kutatás
  • Front-End fejlesztés
  • Back-End fejlesztés
Weboldal
www.ganteline.hu

Ganteline

Hatékony online megjelenés a munkavédelem hazai nagykövetének

Az ügyfelünk

A Ganteline - Coverguard minősített munkavédelmi, biztonsági megoldások gyártója és forgalmazója különféle iparágak számára.
Termékek széles skáláját kínálja a témában, az általános munkaruháktól, cipőkön, kesztyűkön, sisakokon keresztül a speciális hallás, látás, légzés és leesés elleni védelemig. Ezen kívül egyedi márkajelzési és hímzési szolgáltatásokat is nyújt.

A Coverguard világszerte 70 országban szolgálja ki az ügyfeleket. A magyar Ganteline 1992-óta, 100 gyártó partnertől, a 10.000 m2 raktárából, közel 12.000 árucikkelt kínál ügyfelei részére. A magyarországi munkavédelmi felszerelések 40%-át ők forgalmazzák.

A feladat

A Ganteline azzal a problémával fordult hozzánk, hogy az elavult weboldalukat újítsuk meg és igazítsuk az anyacég arculatához.

Ezenkívül segítsünk a papíralapú folyamataik digitalizálásában és a meglévő kiterjedt termék adatbázisuk újrastruktúrálásában, költöztetésében, ezzel növelve a hatékonyságukat, segítve a piaci pozíciójuk megerősítését és a növekedés elősegítését.

Megoldásunk

A kutatás és felmérés során megvizsgáltuk milyen megoldásokra van szüksége a Ganteline partnereinek, milyen megoldásokkal tudjuk segíteni az értékesítést és együttműködést.
Az eredmények alapján újragondoltuk a termékkatalógus működését, létrehoztunk egy letöltőközpontot és megreformáltuk az ügyintézéssel kapcsolatos folyamatokat is, csökkentve az ügyfélszolgálatukra nehezedő terheket. A cég kiemelkedően sok partnere reprezentatív, rangsorolt megjelenést kapott egy jól használható, IP alapú helymeghatározással ellátott, térképes keresővel egybekötve.

A grafikai megjelenést kapott arculati elemek és kézikönyv mentén alakítottuk ki, továbbgondolva, kiegészítve a lefektetett alapokat a projekt igényei szerint.
Az általunk fejlesztett oldal teljes reszponzív megjelenést kapott. A háttérrendszer az online termékkatalógus mellett az ügyfélszolgálatot segítő digitális ügymenetkezelést, és a partnerek munkáját segítő partnerfiókot, letöltőközpontot is tartalmaz.

Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline
Ganteline

A legkedvezőbb ajánlatot adták több mint tíz cég közül. Rendkívül kedvező határidőt vállaltak, amit mindvégig tartottak is. Pontosan azt kaptuk, amit vártunk, és amit ígértek: professzionális, gyors, hatékony megoldást arra, amire kértük. Naprakészek az új trendeket és eszközöket illetően: minden elképzelésünkre tudtak javasolni megoldást. Azóta többször is ajánlottam, illetve egyéb munkákkal is megkerestem őket. A munkafolyamatot tekintve nem változtatnék semmin. Minden gördülékeny és hatékony volt.

marketing manager Ganteline

Nézd meg munkáinkat, a legtöbbet ők mondanak rólunk

Weboldal, Webáruház, Logo, Arculat

További munkáink

Itt az idő belevágni valami nagyszerűbe!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg hogyan segíthetünk neked.

Árajánlatkérés
info@voov.hu +36-20/33-94-922 9400 Sopron, Bem utca 3., Magyarország